Foto's

Over Bodrum

Voyage Torba ligt pal aan de Egeïsche zee en beschikt over haar eigen privaatstrand waar de hotelgasten kunnen zonnen in legzetels op het strand of op de twee steigers van het hotel. De Torba baai waar het hotel aan ligt is prachtig, en de rest van de omgeving van Voyage Torba mag er ook wezen. De Egeïsche kust is adembenemend, en in het achterland vind u prachtige natuur. Naast dit natuurschoon is er ook een bruisende stad op slechts acht kilometer van het hotel: Bodrum. In deze stad is er voor iedereen wat te beleven.

Egeïsche kust

De kustlijn waar de Egeïsche zee en Turkije bij elkaar komen is prachtig, en daarom een populaire bestemming voor vakantiegangers. De combinatie van warm weer, zee, en een mooie natuur zijn uniek, en bij de Torba Baai komt het bos bijna tot aan het zandstrand. In de regio worden veel druiven verbouwd. Veel van de rozijnen die wij in België eten zijn afkomstig van de Turkse Egeïsche kust. De Torba Baai is ingesloten, waardoor het er nooit te hard waait. De ligging van Voyage Torba is dus uitstekend, en omdat het hotel over een privaatstrand beschikt kunt u optimaal genieten van al deze pracht.

Bodrum

Bodrum is een van de meest bekende steden van Turkije. Deze prachtige havenstad is weelderig en kleurrijk, en zeker een bezoek waard. U kunt in Bodrum flaneren op de boulevard en u vergapen aan de prachtige boten die aangemeerd liggen in de jachthaven. De stad huisvest diverse historische monumenten die een beeld geven van de rijke historie van het gebied. Er is een theater overgebleven uit de Griekse tijd, en er zijn resten te vinden van een van de zeven wereldwonderen van de oude wereld: het Mausoleum van Mausolus. Voor hotelgasten die op zoek zijn naar een bruisend nachtleven is Bodrum de plek om te bezoeken. Er zijn tal van clubs op de dakterrassen van de gebouwen en de grootse openluchtdiscotheek van Europa is hier ook te vinden.

Vergelijk Voyage Torba bij 6 aanbieders Bekijk prijs